Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Dec 7, 2021

We worden wild van Miles Morales die lekker op zijn bed ligt te chillen in de trailer van Spider-Man: Across the Spider-Verse. We moeten een traantje wegpinken bij de teaser van Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts. Nicolas Cage, Nicholas Hoult en Awkwafina gaan samen in de Draculafilm Renfield spelen. Chris Evans mag gaan flirten met Ana De Armas in Ghosted. De wereldberoemde Thanksgiving-oma krijgt een eigen film; The Thanksgiving Tekst. Destin Daniel Cretton heeft een super goeie deal gemaakt voor de aankomende paar jaar met Marvel Studio’s, Hulu en Disney+. Kari Skogland neemt Patty Jenkins taak over als regisseur van Cleopatra en Dave Bautista is gecast voor de film Knock at the Cabin. Deze week gaan we West Side Story (hopelijk) in de bioscoop bekijken en we hebben de sci-fi Encounter van Amazon Prime Video als huiswerk.

 

Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.