Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Dec 14, 2021

Narana zit als een kind wat op Sinterklaas aan het wachten is te stuiteren op haar stoel, want de trailer van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore is uit en we zien natuurlijk Mads Mikkelson als de nieuwe Grindelwald. Nils is helemaal happy met de trailer van Sonic 2 met Jim Carrey als Dr. Robotnik. Jason Statham mag weer de zoveelste coole dude rol spelen in de trailer van Operation Fortune: Ruse de Guerre en in de trailer van Gold bewaakt Zac Efron de grootste goudklomp die men ooit gevonden heeft. Disney laat ons alvast vol verlangen uitkijken naar hun nieuwe film Strange World en Christopher Nolan voegt nog eens drie geweldige acteurs toe aan de cast van Oppenheimer.

 

21 december nemen we even een break, maar je kunt ons 28 december weer terug verwachten.

 

Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.