Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Feb 15, 2022

Sony heeft een recordbedrag neergeteld voor de aankoop van A Man Called Otto. Simu Liu gaat misschien wel een nieuw soort Barbiedoll spelen. Deze aflevering staat verder in het teken van de reclames van de Super Bowl. Iets wat verrassend weinig met Bowlen te maken heeft… geintje! Disney+ heeft niet 7, maar ALLE Geitjes! We hebben het niet over de trailers van Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Moon Knight en LotR The Rings of Power (Ok, een klein beetje over The Rings of Power). Maar wel over de fantastische dinosaurussen in Jurassic World Dominion. Een hele toffe noodlanding van Ryan Reynolds. De weinig onthullende, maar oh zo spannende trailer van NOPE. En we hebben het over de trailer van Deep Water, die op een heel andere manier spannend is.

 

Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.