Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Mar 15, 2022

De BAFTAs zijn weer vergeven, de enigszins droevig kijkende beeldjes zijn verdeeld, op naar de Oscars! Nee, we bespreken natuurlijk de winnende films en de leukste momentjes uit de show. We hebben voor de eerste keer Tom Hanks als Geppetto mogen aanschouwen. Florence Pugh is gecast om Prinses Irulan Corrino te gaan spelen, de dochter van The Emperor uit Dune en er is meer castingnieuws voor Dune 2. We zien Puss in Boots, met de stem van Antonio Banderas, erachter komen dat zijn laatste leven is ingegaan in de trailer van Puss in Boots: The Last Wish. En je hoort onze spoilervrije reviews van The Adam Project en Turning Red.

 

Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Doe jouw voorspelling wie er gaat winnen voor elke categorie van de Oscars. Lever je antwoorden uiterlijk 25 maart in via dit formulier.

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.