Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Aug 23, 2022

Het is weer bijna Disney+ Day, een soort van de verjaardag van Disney+ op 8 september, terwijl Disney+ helemaal niet begon op 8 september, maargoed… Op deze speciale datum krijgen we cadeautjes van Disney en dit keer in de vorm van nieuwe films, serie-afleveringen en documentaires. Bert en Bertie (zo heten ze echt) gaan de Big Thunder Mountain-film voor Disney regisseren. Ryan Gosling en Margot Robbie gaan nadat ze Barbie en Ken gespeeld hebben nog een film samen maken. National Treasure 3, komt ie er nu toch echt aan? Ariana DeBose gaat koken in haar eigen restaurant waar nog een oude eigenaar rondwaart. Er is weer een Knives Out update en Zac Efron komt je binnenkort bier brengen.

 

Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.