Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Sep 20, 2022

We zijn weer terug! Naja, Nils is weer terug. Narana is nog een weekje op vakantie. Daarom is niemand minder dan onze eigenste Markie Mark te gast! Wat als ik dat nou in de titel zou zetten? Aflevering 257 met SPECIAL GUEST MARKIE MARK. Zouden mensen dan denk dat we Mark Wahlberg te gast hebben? Misschien geen goed idee want dan is het, zoals ze dat noemen, “clickbait”. Al ben ik dan wel benieuwd wat de luistercijfers zouden zijn… hmmmm. Nee. Dat gaan we niet doen. Als ik dan toch een clickbait titel zou moeten bedenken dan zou het meer iets zijn als: Aflevering 257: Dit is de reden waarom we Star Wars niet meer leuk vinden. Ik weet zeker dat de luistercijfers dan omhoog schieten. Want om één of andere reden houden veel mensen van die negativiteit. Maar wij niet! Wij houden van Star Wars en zouden Film Fans Podcast niet zijn als we het niet over leuke nieuwtjes hebben. Zoals alle aankondigingen die zijn gemaakt op Disney’s D23 Expo over Marvel, Disney’s Pixar en Star Wars. Ook bespreken we de trailers van Glass Onion: A Knives Out Mystery, The Fabelmans en Babylon.

 

Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.