Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Oct 25, 2022

SkyShowtime is sinds vandaag (25-10-2022) in Nederland online en we bladeren door hun aanbod. Angelina Jolie moet haar hoge C gaan oefenen, want zij gaat een operazangeres spelen. Chad Stahelski is verbonden aan een nieuwe martial arts film en dat belooft iets goeds! Netflix is bezig om een vervolg te maken op The Harder They Fall met daarin LaKeith Stanfield en Omar Sy. Joaquin Phoenix en Rooney Mara gaan lekker naar een onbewoond eiland in The Island. De start van fase 5 van de MCU is officieel aangekondigd met de trailer van Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Tom Hanks is een chagrijnige oude man in A Man Called Otto. En we kunnen weer samen met onze geliefdes zwijmelen bij de trailer van de romcom Sam & Kate. Naast al dit filmnieuws geven we je ook een spoilervrije review van Black Adam (nu te zien in de bioscoop).

 

Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.