Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Dec 6, 2022

Jerry Bruckheimer geeft aan dat een door vrouwen geleid script van Pirates of the Caribbean zeker nog niet naar de haaien is. Harrison Ford brengt een zweep mee naar een gun-fight in de trailer van Indiana Jones and the Dial of Destiny. De Guardians of the Galaxy zijn niet meer het zelfde als voorheen in de trailer van het derde deel. In de trailer van Transformers: Rise of the beasts zien we een hoop bombastisch geweld tussen de Autobots, Decepticons, Maximals, Predacons en Terrorcons. En last but not least bespreken we een trailer van een cocaïne snuivende beer, ach waarom ook niet?!

 

Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.