Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Dec 13, 2022

James Gunn en Peter Safran zijn de boel flink aan het opschudden. Insiders hebben wat info naar buiten gebracht over de nieuwe plannen die te maken hebben met onder andere Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Godot, Jason Momoa en Ezra Miller. De eerste opnamedag van Joker: Folie À Deux zit er op en wij mochten een heel klein beetje mee kijken. We zien een hoop Spider-People in de trailer van Spider-Man: Across the Spider-Verse. Jessie Buckley en Riz Ahmed maken zich klaar om te spelen in de nieuwe sci-fi drama Fingernails. Taylor Swift gaat haar eerste speelfilm maken. Bob Odenkirk zijn leven gaat op zijn kop in de trailer van Life Upside Down. Daarnaast geven we een review van Guillermo del Toro’s Pinocchio.

 

Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.