Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Dec 20, 2022

James Gunn en Peter Safran zijn nog zeker niet klaar met DC op zijn kop zetten, maar we hebben wel wat meer duidelijkheid over bepaalde besluiten die zij genomen hebben. Henry Cavill heeft weer een nieuw project gevonden om zijn inner-geek tevreden te stellen. Er komt nog een Winnie de Poeh film, die iets minder bloederig beloofd te zijn dan de al aangekondigde horrorfilm Winnie-the-Pooh: Blood & Honey. Cillian Murphy vindt de atoombom uit in de trailer van Oppenheimer. Adam Driver schiet dino’s neer met zijn laserpistool in de trailer van 65. Margot Robbie speelt Barbie in de nogal vreemde trailer van een nieuwe versie van 2001: A Space Odyssey. Florence Pugh zit er even helemaal doorheen in de trailer van A Good Person.We bespreken ook Avatar: The Way of Water in een spoilervrije review. Aan het einde van de aflevering gaan we wat meer de diepte in met spoilers.

 

Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.