Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Dec 27, 2022

Kerst is voorbij en volgende week is alweer een nieuw jaar begonnen. Het is de laatste podcast van het jaar, dus de hoogste tijd om terug te kijken op het afgelopen, turbulente filmjaar. 2022 begon met een corona lockdown met lege zalen en eindigde met een bijna gecrashte filmticket-app, omdat er zo veel mensen tegelijk wilden boeken voor de zelfde film. We hebben geen top 10 films van 2022, maar we benoemen de films waar wij fan van zijn geworden afgelopen jaar in willekeurige volgorde.

 

Wij willen iedereen bedanken voor het luisteren in 2022 en we hopen dat we volgend jaar weer een vol jaar films mogen bespreken met jou als luisteraar. Een heel goede jaarwisseling en een filmisch nieuw jaar gewenst!

 

Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al steunen voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.