Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Apr 4, 2023

We hebben een rectificatie over het Quentin Tarantino nieuws van afgelopen keer. Heel veel kleine nieuwtjes, maar wel met een grote impact met onder andere; Shrek 5 is officieel aangekondigd en er is nieuws uit de JWU, de John Wick Universe en er is castingnieuws rondom The Instigators. Disney is druk met de remakes van hun tekenfilms en Lilo & Stitch is nu aan de beurt. Dwayne Johnson spreekt ons toe vanaf een prachtig strand op Hawaii. Scarlett Johansson vraagt aan Jason Schwartzman of hij haar naakt wil zien in de trailer van Asteroid City. Chris Hemsworth leeft in de teaser van Extraction 2, terwijl Ben Affleck wordt gehypnotiseerd in de trailer van Hypnotic. En Xolo Maridueña verandert in een blauwe variant van Bumblebee in Blue Beetle.

 

Ben je Film Fans Podcast Fan? Je kunt ons al bedanken voor deze podcast voor maar 1 euro per maand via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen of voor het antwoord van het item My Wife mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.