Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Apr 11, 2023

We beginnen de aflevering met een spoiler-vrije review van The Super Mario Bros. Movie. Nils heeft een weekend lang naar zijn scherm gestaard, want hij heeft (op afstand) Star Wars Celebration in London gevolgd en er zijn wat mooie nieuwe projecten bekend gemaakt. James Mangold gaat een DC film met horrortintjes maken over de briljante wetenschapper Alex Olsen. Zou er ooit een DC en Marvel mash-up film komen? Chloe Zhao gaat een film regisseren over de vrouw van William Shakespeare. Animatiestudio Illumination gaat op reis van New England naar de Bahamas in de trailer van Migration en Kamala Khan, Monica Rambeau en Carol Denvers wisselen van plek in de trailer van The Marvels.

 

Ben je Film Fans Podcast Fan en wil je meer van ons horen elke maand? Steun dan onze podcast vanaf één euro per maand via Patreon en krijg er leuke extra's voor terug! Steun ons via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Heb je zin in nog meer Film Fans? Wij zijn in de aflevering van 11 april te horen bij Ruud Vos’ podcast niet-Duimpjeworstelen; Fennessey Film Festival 03: https://www.cinimma.nl/post/fff03. Vergeet niet te stemmen!

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.