Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


May 9, 2023

We bespreken geheel spoilervrij Guardians of the Galaxy: Vol. 3 en aan het einde van de aflevering gaan we nog even door met spoilers. De hele filmwereld staat op zijn kop, want de Writers Guild of America is aan het staken. Wat dit precies inhoudt en waarom ze dit doen leggen we je in deze aflevering uit. Guy Ritchie heeft nog twee films in aantocht, maar hij is al bezig aan de casting voor een nieuwe film over een ontsnapping van een onderhandelaar. Formule 1 belooft de beste race-film te gaan worden met Joseph Kosinski aan het roer. Nicolas Cage komt terug voor een vervolg op Lord of War. Dune Part Two laat in de trailer net genoeg zien om de kijker lekker te maken, maar verraad geen grote dingen. De trailer die wel van alles verraad is de trailer van Meg 2: The Trench. Niet één, maar drie fluffing Megalodons!

 

Ben je Film Fans Podcast Fan en wil je meer van ons horen elke maand? Steun dan onze podcast vanaf één euro per maand via Patreon en krijg er leuke extra's voor terug! Steun ons via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.