Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


May 16, 2023

It’s a wrap! De nieuwe Hellboy film is klaar met filmen. Er komt een nieuwe Universal Monster op het grote doek en misschien is het wel Dracula’s Dochter. De Tower of Terror-film van Disney heeft zijn regisseur gevonden. Na 7 jaar gaat Mel Gibson weer terug op de regisseursstoel zitten. Daisy Ridley wordt een keiharde actieheld in Cleaner. Emma Stone lijkt wel AI gegenereerd in de trailer van Poor Things. Heb je ooit nagedacht hoe een snack als de Flamin' Hot Cheetos uitgevonden is? In de trailer van Flamin' Hot zie je het. En de trailer van Bird Box Barcelona kwam voor ons ineens uit het niets, we hebben hem voor de zekerheid door een blinddoek gekeken. De dingen die wij voor de Podcast doen… levensgevaarlijk!

 

Ben je Film Fans Podcast Fan en wil je meer van ons horen elke maand? Steun dan onze podcast vanaf één euro per maand via Patreon en krijg er leuke extra's voor terug! Steun ons via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.