Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Mar 25, 2021

Justice League kwam al in 2017 uit, maar door onvoorziene omstandigheden kon Zack Snyder zijn regisseerwerk niet afmaken. Veel mensen waren niet blij met de visie van de nieuwe regisseur Joss Whedon en na veel #releasethesnydercut berichten is het zo ver. Eindelijk mogen de fans zien wat Zack Snyder zijn visie was op Justice League. Een vier uur durende film over hoe Batman, Superman, Wonder Woman, The Flash, Cyborg en Aquaman bij elkaar komen om het grote kwaad te verslaan en de wereld te redden.

 

In deze aflevering geven Nils en Narana hun spoilervrije review over Zack Snyder’s Justice League. De film is nu te koop via iTunes, Pathé Thuis etc. en vanaf 8 april te huur.

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter via Apple Podcast, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Steun ons financieel via http://bit.ly/FFPPatreon. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.