Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Oct 17, 2023

Michael Caine kan geen filmmaker meer vinden die een goede hoofdrol voor hem heeft. Martin Scorsese gaat daarentegen als een speer van project naar project. Hij heeft zijn nieuwste project al weer aangekondigd, namelijk The Wager. En voor een ander lopend project van hem, In the Hand of Dante, is castingnieuws bekend gemaakt. Halloween is toch niet geëindigd met Halloween Ends. Het kan juist de doorstart hebben veroorzaakt. Zac Efron is mega-gespierd in de trailer van The Iron Claw. Jeffrey Wright is een gefrustreerde schrijver die doet alsof hij uit de getto komt in de trailer van American Fiction. En Eddie Murphy wil de jaarlijkse kerstdecoratiewedstrijd van zijn buurt winnen in de trailer van Candy Cane Lane. Veel luisterplezier!

 

Wil je Film Fans Podcast extra steunen? Dit kan via Patreon al vanaf één euro per maand en je krijgt er leuke extra's voor terug! Bekijk de verschillende opties via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.