Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Oct 24, 2023

Kumail Nanjiani en Sam Rockwell stappen een bar binnen, en voordat je het weet, schreeuwt de regisseur: “It’s a wrap! Zack Snyder is van plan om het Rebel Moon-universum uit te breiden met spellen, comics en andere spannende dingen naast de film. Het eerste deel van dit grootschalige avontuur, een comic, is al aangekondigd. Dev Patel en Rosy McEwen schitteren als een getrouwd stel in een gloednieuwe horrorfilm. De grote vraag is natuurlijk, hoe zal deze horrorfilm scoren op de Nils-meter? Anne Hathaway is weer heerlijk theatraal in de trailer van Eileen en Sylvester Stallone praat vooral over zichzelf in de trailer van Sly. Veel luisterplezier!

 

Wil je Film Fans Podcast extra steunen? Dit kan via Patreon al vanaf één euro per maand en je krijgt er leuke extra's voor terug! Bekijk de verschillende opties via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.