Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Nov 21, 2023

David Corenswet was eerder al gecast als Superman, maar nu weten we ook wie de vijand Lex Luthor gaat spelen. Disney is op zoek naar nieuwe distributeurs voor The Bikeriders. De releasedatum van Dune: Part Two is weer aangepast, maar nu de goede kant op. Er is een Mr Fantastic wel heel dicht bij de casting van de rol, zijn we hier blij mee? Kaley Cuoco gaat een rollenspel doen met haar man, maar is hier blijkbaar veel te goed in, in de trailer van Role Play. Daisey Ridley bedenkt manieren hoe ze zou kunnen sterven in de trailer van Sometimes I Think About Dying en in de trailer van Madame Web kan Dakota Johnson de toekomst voorspellen, maar ziet geen steen aankomen. Veel luisterplezier!

 

We geven aan het begin van de show een spoilervrije review van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes en aan het einde van de show een review inclusief spoilers.

 

Wil je Film Fans Podcast extra steunen? Dit kan via Patreon al vanaf één euro per maand en je krijgt er leuke extra's voor terug! Bekijk de verschillende opties via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.