Preview Mode Links will not work in preview mode

Film Fans Podcast


Dec 26, 2023

Narana heeft op de valreep van dit jaar een nieuwe lievelingsfilm erbij. Detective Axel Foley is terug in de trailer van Beverly Hills Cop: Axel Foley. Po weet net zo veel over spiritueel leiderschap als over diëten in de trailer van Kung Fu Panda 4. Adam Sandler strandt op een niet zo’n onbewoond sterrenstelsel in de trailer van Spaceman. We hebben het uiteraard ook over de films van 2023. Bereid je maar voor op een dosis Film Fans Positiviteit, want we bespreken alleen onze toppers van afgelopen jaar! En Je Raadt Nooit Welke Film Op Nummer 1 Staat… (nee, het is niet Lightyear)! Veel luisterplezier!

 

Wij willen iedereen bedanken voor het luisteren in 2023. Een heel goede jaarwisseling en een filmisch nieuw jaar gewenst!

 

Wil je Film Fans Podcast extra steunen? Dit kan via Patreon al vanaf één euro per maand en je krijgt er leuke extra's voor terug! Bekijk de verschillende opties via https://www.patreon.com/FilmFansPodcast

 

Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, laat een review achter in jouw podcast-app, volg ons op Facebook: www.facebook.com/filmfanspodcast en Instagram: www.instagram.com/filmfanspodcast. Voor meer reviews, filmnieuws en afleveringen ga je naar www.filmfanspodcast.nl. Voor vragen en opmerkingen mag je ons altijd mailen via mail@filmfanspodcast.nl.